Kulcsár Tibor

1961-ben született, 1988-ban végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán.

1989-ben alapította a Kulcs-Soft-ot, amely a kis- és középvállalatok számára fejleszt és forgalmaz ügyviteli szoftvereket. 

A vállalat 1989. december 22-én betéti társaságként, az első vállalkozások idején alakult. A Kulcs-Soft indulásának körülményeit nyugodtan tekinthetjük a 90-es évek „startup” sikertörténetének, bár ez a kifejezés nem igazán volt ismert a rendszerváltás kori Magyarország gazdasági működésében. Eleinte konkrét megrendelői igények alapján történő egyedi szoftverek programozása folyt, majd 2005-től az internet elterjedésével megjelentek az online szoftvereink, amelyek révén két év alatt annyi ügyfelet szereztünk, mint az előtte lévő 17 évben.
2009. október 30-án a beléptünk a Budapesti Értéktőzsdére. 2011-től külföldön is megjelentünk, a Key-Soft üzletágunkkal.

A Kulcs-Soft név igazi „brand” a mai gazdasági környezetben, a 2009-es tőzsdére lépés, a többszörös MagyarBrands és Év munkahelye díjak is ezt támasztják alá.  

2012-ben megalakult a Kulcs-Esély Alapítvány. Az Alapítvány szociális vagy egészségügyi okokból hátrányos helyzetben élő tehetséges gyermekek megsegítését tűzte ki célul, esélyt adva nekik az általuk vágyott élet felé. 

A jövő generációja a legmodernebb, és folyamatosan fejlődő programokon tanulása érdekében Iskolaprogramot indítottak, amely ügyviteli, bérszámfejtési és könyvelési oktatási szoftvereket biztosít, hogy már az iskolapadban munkaképes és gyakorlatias tudást szerezzenek. 

Vissza az előadókhoz